Fotpleie

VorteFri FREEZE

Publisert: 24. september 2018 kl 11:09

VorteFri FREEZE er en rask hjemmebehandling som effektivt fjerner vorter på hender, armer og føtter. Dette er den første hjemmebehandling med dinitrogenoksid, en svært kald gass. Ved hjelp av Ultra Freeze Technology™ fryses vorten ved -80 °C og når de dypeste lagene i vorten.
VorteFri FREEZE har en veldig lav starttemperatur (-80 °C), som holder seg under bruk. Sammenlignet med annen frysebehandling til hjemmebruk er VorteFri FREEZE den hjemmebehandling med desidert lavest temperatur, som vist i en in-vitro temperatur test. VorteFri FREEZE er derfor mer effektiv.

Fjerner vorter raskt og effektivt

VorteFri FREEZE er et høyteknologisk produkt som er raskt og enkelt å bruke. Behandlingen er egnet for voksne og barn fra 4 år. Behandlingen kan være ubehagelig og stikke i huden, men vortene forsvinner raskt. Ikke egnet til diabetikere, gravide eller ammende.
VorteFri FREEZE er veldig effektivt– etter bare få sekunders bruk, vil kjernen i vorten være nådd og ødelagt på grunn av den lave temperaturen. Behandlingstid på hender og armer er 15 sekunder og 40 sekunder på føtter. Følg instruksjonene i pakningsvedlegget nøye. Bruk alltid en klokke.
Vanligvis er bare én behandling nødvendig. Gamle eller store vorter kan behøve mer enn én behandling, særlig hvis de er på fotsålen. Gjenta behandlingen hvis vorten, eller deler av den, ikke forsvinner etter 14 dager. Hvis vorten ikke forsvinner etter 3 behandlinger, bør du kontakte lege.

Oppbevaring av VorteFri FREEZE

• Oppbevares tørt og kjølig (mellom 5 og 25 °C).
• Skal ikke oppbevares i fryser.
• Skal ikke eksponeres for temperaturer over 50 °C. Skal ikke oppbevares i bil, campingvogn eller andre steder som blir varme. En økning av temperaturen vil skade beholderen og gjøre den permanent ubrukelig.
• Skal ikke utsettes for åpen ild eller varme.
• Sett lokket på og oppbevar i kjøleskap – dette vil gi VorteFri FREEZE en lenger holdbarhet og øke antallet effektive doser.

Les mer på vortefri.no

Gå til toppen