Fotpleie

VorteFri Original

VorteFri

Effektiv behandling for fjerning av vorter på hendene, føtter, albuer og knær. Lett å bruke – kun én gang i uken!

Publisert: 19. februar 2020 kl 11:02

VorteFri Original er et vortemiddel til hjemmebehandling som inneholder maursyre. Flere kliniske studier har vist at maursyre er svært effektivt mot vorter. En klinisk studie viser at 9 av 10 ble vortefrie i løpet av 12 behandlinger. Gjennomsnittlig var kun 4-5 behandlinger nødvendig.

Oppløsningen har en dehydrerende effekt, hjelper kroppen med å tørke ut vortene fra innsiden og effektivt støte dem ut. VorteFri Original er bakteriedrepende og forårsaker ikke infeksjoner, smerte eller arrdannelse når behandling utføres riktig. VorteFri Original kan brukes på tynn hud, noe som gjør VorteFri Original egnet for behandling av mange vorter samtidig og barn. På de minste barna bør VorteFri Pen vurderes, for en enda mer presis påføring.

VorteFri Original kan også brukes av diabetikere, gravide og ammende.

Lett å bruke – kun én gang i uken!

Behandling med VorteFri Original er svært enkelt. Påføring én gang i uken!
Produktet absorberes direkte inn i vorten, og oppløsningen etterlater ingen merker på huden. Du kan bade eller ta på deg sokker rett etter påføring.

Vortene behandles med q-tips, som er inkludert i pakken.

  1. Dypp q-tips i VorteFri-oppløsningen og tørk av ekstra væske mot innsiden av flaskekanten
  2. Bomullspinnen skal kun være lett fuktig.
  3. Påfør med et lett trykk 2-3 ganger på vorten, og du er ferdig!

Fakta om maursyre

Maursyre er en organisk syre som er biologisk nedbrytbar og antiseptisk. Maursyren i seg selv er etsende og må håndteres med forsiktighet, men i behandling av vorter har oppløsningen en uttørkende effekt. Maursyre kan for eksempel bli funnet om man forstyrrer en maurtue. Maurene avgir syren som en del av deres forsvarssystem. Om du har et sår på hånden og rører rundt i en maurtue, vil du får en sterkt brennende følelse i såret. Maursyre finnes også i brennesle.

 

Les mer på Vortefri.no

Gå til toppen