Munn- og tannpleie

SB12

Munnpleie
Publisert: 19. februar 2020 kl 09:02

SB12 – munnskyllet med dokumentert langvarig effekt på dårlig ånde.

SB12  er et produktserie bestående av blant annet munnskyll som motvirker og forhindrer dårlig ånde. Og effekten varer i hele 12 timer. Formuleringen i SB12 er patentert, det betyr at det er ingen andre produkter lik SB12. I motsetning til andre produkter, skjuler ikke SB12 den dårlige ånden, men går til angrep på roten til problemet ved å nøytralisere og forhindre dannelsen av illeluktende gasser i munnhulen. SB12 er utviklet ved Universitetet i Oslo og effekten er dokumentert igjennom en rekke studier. SB12 påvirker ikke bakterienivået i munnhulen.

Fluor er viktig for å opprettholde sunne og sterke tenner. Derfor inneholder alle SB12 munnskyll fluor. SB12 Duo, SB12 White og SB12 Sensitive er fullverdige fluorskyll med 0,2% fluorkonsentrasjon.

Skyll morgen og kveld og ha en nøytralisert pust igjennom dagen.

 

SB12 munnskyll kommer i 5 smaker og varianter

SB12 Original – det første SB12 munnskyllet. Gir frisk pust i 12 timer, 0,05% fluor og smak av mint/mentol

SB12 Mild –  til deg som liker lite smak. Gir frisk pust i 12 timer, 0,05% fluor og mild smak av mint/mentol

SB12 Duo – til deg som liker litt kraftigere smak. Gir frisk pust i 12 timer, 0,2% fluor og smak av eukalyptus

SB12 White – til deg som vil ha et hvitere smil. Gir frisk pust i 12 timer, 0,2% fluor og smak av peppermynte. Inneholder polymeret PVP som skånsomt fjerner misfarging på tennene

SB12 Sensitive – til deg som plages med ising i tennene. Gir frisk pust i 12 timer, 0,2% fluor og mild smak av mentol. Inneholder arginin som lindrer og beskytter sensitive tenner.

 

Frisk pust på farten

Etter en kaffekopp eller før et viktig møte, er det godt å friske opp ånden. Det gjør du enkelt med SB12!

SB12 Boost er en tyggegummi med sink som gir frisk pust i opptil 3 timer. SB12 Boost inneholder også fluor som styrker tennene. Finnes i smakene Strong Mint og Eukalyptus White.

SB12 Spray er en praktisk munnspray som gir frisk pust i opptil 3 timer. Egner seg godt til deg som ikke er glad i tyggegummi eller det å tygge tyggegummi ikke er egnet. Smak av mint/mentol.

 

Les mer  om SB12 og produktene på SB12.no

 

 

 

Gå til toppen