Hårpleie

Recrea Forte

Recrea Forte mot arvelig håravfall
Publisert: 24. september 2018 kl 11:09

Recrea Forte er effektivt!
Recrea Forte er et reseptfritt, utvortes legemiddel mot arvelig håravfall. Det er medisinsk utprøvd for å stanse håravfall og stimulere gjenvekst, og det har bidratt til at mange mennesker har fått beholde håret. Studier viser at 80% får beholde håret. Recrea Forte kommer i to ulike pakningsstørrelser, en for 1 måneders og en for 3 måneders behandling.

Hvorfor mister vi håret?
Håret ditt lever sitt eget liv. I løpet av en livssyklus veksler hvert hårstrå mellom vekstfaser og hvilefaser. Når en ny vekstfase starter, mister man det gamle hårstrået. Alle mennsker mister normalt ca. 100 hårstrå om dagen. Det er ikke så mye som det høres ut når vi har totalt mellom 100 000 og 150 000 hårstrå på hodet. .
Mange mennesker mister mer hår enn det. Det er arvelige anlegg som bestemmer om menn og kvinner blir tynnhårete eller skallet. Det som skjer er at hårsekkene blir mindre og svakere og ikke klarer å holde fast på hårstrået.
40 % av alle menn og 20 % av alle kvinner er bærere av dette anlegget. Arven kan gå ulike veier, fra far til sønn, fra mor til sønn, fra far til datter eller fra mor til datter. Arven kan også komme fra besteforeldre.
I de aller fleste tilfellene, 95 %, er arveanlegg årsaken til at du rammes av håravfall. Hvis du mister store dotter eller plutselig mister hår flekkvist, kan det være hormonforstyrrelser, stress eller sykdommer som ligger bak. Da bør du rådføre deg med legen din.
Se også Silikonfri sjampo som er fuktgivende og glansgivende. Velegnet sammen med Recrea Forte.

Er ditt håravfall arvelig betinget?
I de aller fleste tilfeller skyldes håravfall arvelige faktorer. Arvelig håravfall eller tynnhårethet har oftest spesielle kjennetegn. Ta en lyntest. Test deg selv her

Les mer på Recrea.no eller Felleskatalogen

LINIMENT, oppløsning 5%: 1 ml inneh.: Minoksidil 50 mg, etanol (96%), propylenglykol, renset vann.

 

Gå til toppen