Munn- og tannpleie

Premium munnskyllet SB12 med ny og bedre flaske

SB12 Munnskyllevann
Publisert: 28. juni 2017 kl 12:06

Munnskyllet SB12 er utviklet i Norge. Det har en unik formulering som nøytraliserer dannelsen av substansene som gir dårlig ånde. Nå kommer SB12 med en ny flaske, som gjør det enda enklere å ha frisk pust gjennom hele dagen.

SB12 er det norske munnskyllevannet som er utviklet ved Universitetet i Oslo. Den patenterte kombinasjonen av sinkacetat og klorheksidin eliminerer svovelgassene som gir dårlig ånde. Effekten varer i hele 12 timer, og er vitenskapelig dokumentert gjennom flere studier. SB12 inneholder også fluor.

Ny og bedre pakning

Nå lanserer SB12 en ny og bedre flaske, som gjør det enda enklere for nordmenn å bekjempe dårlig ånde.

– Vi er glade for å kunne lansere en ny og bedre pakning for SB12. Som et kvalitetsmunnskyll som løser problemet med dårlig ånde fra grunnen av, er det viktig at innpakningen står i stil, sier Stine Berget Hoff i MEDA, som er ansvarlig for SB12 i Norge.

– I tillegg til at den nye flasken ser lekrere ut – noe som er viktig for mange når produkter står på baderomshyllen – fremstår den enklere i bruk ved at den ikke lenger har et spesielt doseringsmunnstykke. En undersøkelse viser at halvparten av de spurte kvinnene bruker munnskyll hver eneste uke. Vårt håp er at disse skal sette pris på en ny lekker flaske som gjør det enda enklere og mer inspirerende å ha frisk pust gjennom hele dagen, avslutter Stine Berget Hoff.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Stine Berget Hoff, markedsansvarlig SB12, stine.berget.hoff@meda.no

Behandlingsformer for
munn- og tannpleie
Gå til toppen