Forkjølelse

Kjære russ

De fleste av dere utvikler en relativt systematisk daglig rutine i russetida. Den går nok omtrent som dette:

Publisert: 23. august 2016 kl 08:08
  • Våkne opp (ett eller annet sted)
  • Gå en tur innom skolen
  • Dra på butikken / vinmonopolet for å kjøpe drikkevarer
  • Feste / jakte russeknuter
  • Legge seg (ett eller annet sted)

 

Har dere tenkt på at dere kanskje bør legge inn apoteket i den rutinen? Det er kanskje ikke det som ligger mest naturlig, men det burde det kanskje? Et besøk på apoteket vil i hvert fall gjøre det enklere å klare russeknutene!

Det er alltid en rekke russeknuter som går på kyssing. Og etter en del dager med det som sannsynligvis er over gjennomsnittlig konsumering av alkohol og junkfood så er sannsynligvis ikke ånden heeelt på topp. Da trenger du et godt munnskyll, og skal du være sikker på at det varer lenge, så bør du kjøpe SB12, som garanterer frisk pust i 12 timer! Det kan komme godt med i jakten på russeknuter. Men SB12 er kun til salgs på apoteket.

Men når vi er inne på kyssing. En ting som veldig mange har er munnsår. Og det er helt klart mer utfordrende å få til litt kyssing hvis du har sår på leppene. Da hjelper det ikke med frisk pust. Men det finnes midler også for å få vekk munnsår. Men Antix vil munnsåret forsvinne mye raskere enn hvis du ikke gjør noe. Og russetiden er kort, så tid er viktig. Men det krever en tur på apoteket.

Russetiden er kort, og hva hvis du blir syk? Det er fort gjort å dra på seg en forkjølelse nå på våren, men varierende temperaturer og tidvis beskjeden bekledning. Hvis du merker at det begynner å klø i halsen, så er det kun en ting som hjelper. Zyx er det eneste som faktisk virker mot sår hals. Men da må du på apoteket.

Et siste apotektips går til jentene. Det hender jo at det blir noe action i buskene, og hvis dere vil at gutta skal jobbe skikkelig, så kan det være greit at lukter bra også der. Illeluktende lukt der nede i fra kan også fikses på, da med Lactal. Lactal hjelper til med å stabilisere PH i underlivet, og DET er noe som kan komme godt med. Spesielt hvis dere går for ei kongle… Men igjen, gjett hva? Den er på apoteket.

Så her er det bare å smyge innom apoteket mellom skolen og vinmonopolet. Det kan gjøre hele russetiden friskere og lengre, og hjelpe til med å få fylt opp russelua.

Gå til toppen