Nyheter

Her finner du våre artikler i kategorien fotpleie.

Hvordan behandle vorter på barn

Anna har hatt sin første fotvorte, men takket være effektiv hjemmebehandling, ble hun raskt vortefri og kan hoppe og sprette uten at det lenger gjør vondt under foten.

VorteFri Original er en unik og effektiv vortebehandling som det kun tar sekunder å applisere.

VorteFri FREEZE er en rask hjemmebehandling som effektivt fjerner vorter på hender, armer og føtter. Dette er den første hjemmebehandling med dinitrogenoksid, en svært kald gass. Ved hjelp av Ultra Freeze Technology™ fryses vorten ved -80 °C og når de dypeste lagene i vorten. VorteFri FREEZE har en veldig lav starttemperatur (-80 °C), som holder […]

Nalox behandler negler som er rammet av en soppinfeksjon
Hvordan bli kvitt voter på små barn? VorteFRi Pen
VorteFri PEN er en unik og effektiv vortebehandling som det kun tar sekunder å applisere.
Gladmelding til alle som sliter med vorter i familien: Nå finner du VorteFri FREEZE i norske apotek, det nyeste tilskuddet i den bestselgende VorteFri-serien. VorteFri FREEZE er det mest effektive fryseproduktet til å fjerne vorter hjemme. Med 80 kuldegrader fryses vortene helt ned til de dypeste lagene. Denne temperaturen er den laveste blant hjemmebehandlingene, og gjør at du raskt og effektivt fjerner vorter på både barn og voksne.

Sesongen for innetrening er i gang, det innebærer ofte at man deler dusjfasiliteter med mange andre. I løpet av et år har mange nordmenn vorter og neglesopp.

Få pene føtter til sommer. Pedikyr pene negler
Sommeren er her for fullt, og tiden er kommet for bare føtter. Har du latt dem forfalle gjennom vinter og vår, kan du trøste deg med at det ennå ikke er for sent å få den pene sommerfoten. Her er ekspertenes enkleste tips til hva du selv kan gjøre, for alt fra hard hud til vanlige plager som fotvorter og neglesopp.

For mange er bare føtter en selvsagt del av sommeren, men mange glemmer stellet av føttene i løpet av vinteren.

Velpleide føtter handler om mer enn å se bra ut barbeint.
Her er rådene som fikser og forebygger vorter, sopp, liktorn og illeluktende føtter.
Gå til toppen