Hudpleie

Behandling av vorter

Nå lanseres VorteFri PEN i norske apotek. Dermed blir behandlingen av vorter enklere og tryggere.

Publisert: 31. mars 2016 kl 07:03

Det er en fordel når man skal behandle barns vorter at det er enkelt. Den nye pennen gir riktig dose, og man unngår å søle på frisk hud.

VorteFri PEN er en unik, svært effektiv vortebehandling, og tar kun et par sekunder å påføre. Den nye utformingen gjør det lettere for hele familien å behandle vorter på hender, føtter, albuer og knær. Pennen inneholder en effektiv og kraftig maursyreoppløsning. Maursyren trenger inn i vorten og tørker den ut, deretter vil kroppen selv støte bort resten av vorten. VorteFri PEN holder til rundt 30 behandlinger. Ingen virus kan overleve i maursyren, derfor kan flere bruke pennen samtidig.

9 av 10 blir vortefrie innen 12 uker

Den aktive ingrediensen i VorteFri PEN, maursyre, har i flere kliniske undersøkelser blitt dokumentert som meget effektiv til behandling av vorter. I en av undersøkelsene ble 9 av 10 vortefrie i løpet av 12 behandlinger med maursyre. I gjennomsnitt forsvant vortene etter 4-5 behandlinger.

Lettere å ta med

Eirik Sverrisson i legemiddelfirmaet MEDA er ansvarlig for VorteFri PEN i Norge. Han er glad for å kunne tilby norske apotekkunder denne forenklede behandlingsmåten:

Den nye pennen er enklere, tryggere og mer effektiv enn annen vortebehandling. Den doserer for deg, og du unngår søl på friske hudområder. Pennen er også lettere å ta med seg, da blir det også enklere å huske å behandle, sier Eirik Sverrisson.

Han legger til at VorteFri PEN kommer til salgs i alle apotekkjedene. Den er et godt supplement til den eksisterende pakningen av VorteFri, som har vært på markedet en god stund.

Kan brukes på små barn og personer med diabetes

VorteFri PEN gir ingen arr eller infeksjoner ved korrekt bruk. Siden den kan brukes på tynn hud, er pennen også velegnet til bruk på små barn. Doseringen skal imidlertid reduseres når man bruker oppløsningen på områder med tynn hud, for eksempel hos små barn eller på overflaten av hånden. VorteFri PEN kan også brukes av personer med diabetes, gravide og ammende.

VorteFri PEN har veiledende utsalgspris 350 kr. Dette er nok til å fjerne ca. 10 vorter.

Behandlingsformer for
hudpleie
Gå til toppen